×


תפריט נגישות

מרפאת שיניים בגבעתיים

מחפשים מרפאת שיניים טובה בגבעתיים?

 מרפאות שיניים מומלצות בגבעתיים

ייעוץ והצעות מחיר ללא התחייבות!

 

היום כבר אין צורך להשקיע זמן בחיפוש אחר מרפאת שיניים טובה בגבעתיים, אתר שירות 10 בדק ומצא עבורכם מרפאות שיניים איכותיות ומקצועיות בגבעתיים שקיבלו ביקורות חיוביות והמלצות ממטופלים ועכשיו גם אתם יכולים להינות מייעוץ מקצועי בחינם והצעות מחיר ללא התחייבות, מלאו את טופס בקשה להצעת מחיר ועד 3 מרפאות שיניים יחזרו אליכם טלפונית, בדרך זו תקבלו תשובות לשאלות וגם תעשו השוואת מחירים.

מרפאות שיניים מומלצות בגבעתיים

 

 

למה השיניים כואבות? כאבי שיניים עשויים להיווצר בשל כמה סיבות:

 

1. חורים בשיניים. אנשים שסובלים מחור בשיניים עשויים לחוש את הכאב במזג אוויר חם או קר. במידה והחור אינו עמוק במיוחד מבצעים סתימה. במקרים בהם החור רחב או עמוק מידי יש צורך בביצוע טיפול שורש. לאחר הטיפול ישים הרופא מבנה וכתר.

2. פולפיטיס, או במילים אחרות – דלקת בעצב של השן. הדלקת יכולה להיווצר גם כאשר אין חור בשן. כאבים חזקים עשויים להגיע בגלים. במרבית המקרים יהיה ניתן להקל על הכאב באמצעות הנחת דבר קר על המקום.

3. עומס רב או שחיקה רבה. השחיקה מפחיתה את העובי של האמייל. התחושה עשויה להיות דומה לרגישות של הסובלים מחור (תחושת כאב בחום ובקור).

4. נסיגת חניכיים – נסיגת החניכיים חושפת את השורש של השן שלא מצופה אמייל. הסובלים מנסיגת החניכיים עשויים לחוש בגישות לקור וחום ולפעמים גם למגע בשוליים של השן.

5. שן שבורה – לפעמים יכול הרופא להציל את השן אך לעיתים יהיה צורך בביצוע עקירת שן.

6. סדק בשן – סדק בשן יגרום לכאב בשיניים כאשר מופעל לחץ על גבי השן. לעיתים תופיע נפיחות באחד האזורים של השן.

7. בעיות חניכיים – בעיות בחניכיים יגרמו לדימום מהחניכיים, רגישות למגע ועוד.

8. כאבים סביב שן הבינה – כאבים בחניכיים ומסביב לשן עשויים להיגרם בעקבות זיהום או בקיעת השן.

איך לשמור על השיניים ולמנוע כאבים ובעיות?

 

אף אחד לא אוהב ללכת לרופא שיניים- הריחות, הרעשים, הטיפולים שעשויים לגרום לכאב ותחושת חוסר האונים אשר עשויה להופיע אצל חלק מהאנשים בעודם יושבים על הכסא ופותחים את פיהם עשויה לגרום לחוסר נעימות. טיפולים כמו: השתלות שיניים ALL ON 4, עקירת שן בינה, טיפולי יישור שיניים, טיפול כתר לשיניים וכו' עשויים לגרום לפחד רב ואפילו לחרדה אצל חלק מהאנשים. כדי למנוע צורך בביצוע טיפולים מורכבים או פשוטים יש לשמור על השיניים. כיצד? מיד נסביר.


 
להלן 12 כללים אשר יסייעו לכם לשמור על השיניים
 

1. צחצחו שיניים – חשוב לצחצח שיניים פעמיים ביום באופן קבוע-פעם ראשונה לאחר ארוחת בוקר ופעם שניה לפני השינה. חשוב לבחור במברשת רכה ובמשחת שיניים טובה ועמידה בפני מוצרים חומציים. אל תצחצחו את השיניים יותר מפעמיים ביום- צחצוח מוגזם יכול לפגוע ברובד של השן.

2. נקו את החריצים שבין השיניים באמצעות חוט דנטלי. עשו זאת באופן קבוע, בצורה זו תוכלו להפטר משאריות מזון שנמצאות בין השיניים.

3. השתמשו בקיסמים לאחר כל ארוחה.

4. תוכלו להשתמש במי פה שמכילים פלואוריד, באמצעותם תוכלו למנוע עששת ודלקת בחניכיים ולהגן על בסיס השן ושכבת האמייל. כמו כן ,ימנעו מי הפה ריח רע מהפה. מומלץ להשתמש במי הפה לפני השינה ולאחר צחצוח השיניים. לאחר מכן רצוי שלא לשתות או לאכול כחצי שעה (מותר לשתות מים).

5. לעסו מסטיק ללא סוכר. מסטיק ללא סוכר מסייע בשמירה על רמת החומציות, מסייע בהפחתת הכתמים ועוזר להיפטר משאריות מזון בפה.

6. השתדלו להפחית בצריכת הסוכר ובצריכת מזון דביק. מזונות שמכילים כמות רבה של סוכר עשויים לפגוע בשן. הפגיעה הינה תוצאה של פירוק הסוכר. הפירוק של הסוכר יוצר חומצות והחומצות מפרקות את הסידן שנמצא בשן- דבר שפוגע בשן.

7. רצוי לצרוך מזונות שמיטיבים עם השיניים – דוגמאות למזונות הללו הינן: סלט טונה, מיונז, טחינה, גבינה ואבוקדו.

8. השתדלו לשתות פחות מיצים ומשקאות שמכילים PH נמוך, כמו למשל- משקאות מוזגים – לרבות הדיאטטיים, מיץ לימון, מיצי פירות הדר וכו'. המשקאות הללו חומציים ועשויים לפגוע במינרלים שבשן ולהחליש אותה. העדיפו לשתות מים במקום המשקאות הללו. במידה ואתם מעוניינים לשתות את אותם המשקאות היעזרו בקש אשר ימנע מגע ישיר עם השיניים. נוסף על כך, חשוב שלא לשתות את המשקאות הללו ומשקאות שעשויים לצבוע את השן (יין אדום, קפה ותה) באיטיות. חשיפה ממושכת לחומצה או למשקאות שצובעים את השן תפגע בשן.

9. הימנעו משתיית משקאות אנרגיה. המשקאות הללו מכילים חומצה ציטרית.

10. חשוב לדעת כי טיפול הלבנת שיניים שמתבצע בבית עשוי לפגוע בשכבה של האמייל ולהזיק לה. במידה ואתם מעוניינים לבצע הלבנת שיניים פנו אל רופא מקצועי שמתמחה בתחום.

11. בקרו את רופא השיניים והשיננית באופן שגרתי פעם אחת בחצי שנה. טיפולי שיננית יכללו הסרת אבנית וניקוי שיניים, באמצעותם יהיה ניתן למנוע מחלות חניכיים, ריחות לא נעימים ועששת.

12. במידה ואתם חשים כאב בשיניים או במידה ואתם סובלים מבעיות בשיניים חשוב לגשת אל רופא השיניים במהירות ולא לדחות את הביקור. במרבית המקרים הכאבים לא יחלפו ללא טיפול ואף עשויים להחריף. לפעמים עשוי צילום שיניים ובדיקה פשוטה למנוע בעיות קשות בהמשך.
 

קצת על צילומי שיניים

 

צילום רנטגן מאפשר לרופא השיניים לאבחן את מצב השיניים של המטופל ולבחור בטיפול המתאים ביותר. באמצעות הצילום יהיה ניתן לגלות מחלות שלא ניתן לגלות בהסתכלות ישירה. כמו כן, יש מחלות שניתן לראות בהסתכלות ישירה אך לא ניתן לראות בצילום הרנטגן כך ששתי הבדיקות משלימות זו את זו.


להלן שלושה מסוגי הצילומים הקיימים:

 

1.צילומי נשך – צילומי השיניים מציגים את החלקים הכותרתיים של המלתעות והשיניים הטוחנות. ברוב המקרים יבצע הרופא שני צילומים. באמצעות הצילום יוכל הרופא לבדוק האם יש נגעי עששת. במידה ויש כתרים על השיניים יצטרך הרופא לבצע צילומים מסוג אחר.

2. צילום סטטוס – הצילום מתבצע במכון רנטגן ובמהלכו נלקחים כ- 14-18 צילומים של כל שיני הפה. ברוב המקרים מתבצע הצילום כאשר צריך לאבחן את מצב השניים לפני או אחרי טיפול שיקומי. כאשר יש למטופל בעיה של נסיגת חניכיים ונסיגת עצם ניתן לראות בצילום את גובה העצם שאוחזת את השיניים.

3. צילום פריאפיקאלי – צילום פריאפיקאלי הינו צילום בודד שמתבצע במרפאת השיניים. באמצעות הצילום ניתן לראות את השן במלואה. ברוב המקרים יתבצע הצילום במהלך טיפול שורש- באמצעותו יהיה ניתן לראות האם יש דלקת מסביב לשורש. כמו כן, יוכל הרופא לבדוק את רמת העצם שנמצאת מסביב לשן.
 

צריכים או מעוניינים לבצע טיפולי שיניים?

 

מצאו מרפאה מקצועית בעיר שלכם

אם אתם מעוניינים או צריכים לבצע טיפול שיניים מכל סוג שהוא, כמו למשל- סתימה בשן, טיפול אצל שיננית, השתלות שיניים מורכבות, טיפולי שיניים אסתטיים, טיפול שכולל כתר בשיניים, השתלת שיניים פשוטה באופן יחסי, ציפוי שיניים וכו' יהיה עליכם לפנות אל רופא שיניים מקצועי ובעל ניסיון בביצוע סוג הטיפול שדרוש לכם.

במידה ואתם גרים בירושלים או עובדים בה מומלץ עבורכם לפנות אל רופא שיניים בירושלים, במידה ואתם גרים בגבעתיים או עובדים בגבעתיים מומלץ עבורכם לפנות אל רופא שמבצע טיפול שיניים בגבעתיים וכו'. מרפאת שיניים שקרובה לאזור המגורים שלכם או לעבודה שלכם תסייע לכם לחסוך זמן ולהתמיד בביצוע הטיפולים ובהליכה אל הפגישות התקופתיות.

איך אוכל למצוא רופא שיניים מקצועי?

 

אם אתם גרים בגבעתיים תוכלו למצוא רופא שיניים מקצועי על ידי פניה אל חברים, מכרים, קרובי משפחה או קולגות. מכיוון שכולנו זקוקים מידי פעם לרופא שיניים לא תהיה לכם בעיה לקבל המלצות וחוות דעת על רופא שיניים בגבעתיים. במידה ואתם מעוניינים לבצע טיפול תחת הרדמה תוכלו לבקש מהסובבים להמליץ לכם על רופא שמבצע טיפולי שיניים בהרדמה מלאה בגבעתיים.

דרך אחרת תהיה לערוך בדיקה באינטרנט. תוכלו להקליד את המשפטים: "מרפאות שיניים מומלצות בגבעתיים", "רופא שיניים מומלץ בגבעתיים" או "רופאי שיניים מומלצים בגבעתיים". זכרו לבדוק האם הרופא מקצועי, מנוסה ובעל רישיון.
דרך אחרת למציאת אינפורמציה תוכל לעבור דרך פורומים. תוכלו להקליד את המשפטים- " מרפאת שיניים בגבעתיים המלצות פורומים" ולמצוא מגוון פורומים שעוסקים בתחום. גולשי הפורומים יוכלו לספק לכם אינפורמציה על רופאים שביצעו השתלת שיניים בגבעתיים, שיקום הפה בגבעתיים, יישור שיניים בגבעתיים, טיפולי שיניים ביום אחד בגבעתיים וכו' בצורה מקצועית ואמינה, מספקים שירות במצבי חירום וגורמים למטופלים לחוש בנוח.

כמו כן שווה לבדוק מהם המחירים שגובים רופאי השיניים. תוכלו להקליד את המשפטים: "כמה עולה טיפולי שיניים?", "טיפולי שינים מחירים" או "עלות טיפולי שיניים" בשורת החיפוש ולמצוא את המידע הדרוש. מומלץ לבחור ברופא שיניים שגובה מחיר ממוצע.


לבחור נכון – השקיעו מחשבה בבחירת הרופא

לאחר שתקבלו את המידע הדרוש- תגלשו באתרים השונים, תקבלו המלצות מהחברים, קרובי המשפחה, המכרים, הקולגות, גולשי הפורומים וכו' ותערכו השוואת מחירים תוכלו לבחור ברופא שמתאים לכם.

כמה עולה טיפולי שיניים בגבעתיים?

 

ביקור או ייעוץ אצל רופא : 0-200 ש"ח

עזרה ראשונה כאבי שיניים : 200-450 ש"ח

שיננית (הסרת אבן) : 100-250 ש"ח

כתרים : 700-3,500 ש"ח

 

סתימת חורים בשיניים
    
סתימה מסוג אונליי : 1,400-1,800 ש"ח

סתימה מחרס (חרסינה) : 300-450 ש"ח

סתימה קדמית לבנה : 400-650 ש"ח

סתימה אחורית לבנה : 250-900 ש"ח

סתימה קומפוזיט שן אחורית : 400-600 ש"ח
 

עקירת שיניים

עקירת שן רגילה : 350-500 ש"ח

עקירת שן בהליך כירורגי : 450-1,300 ש"ח

עקירת שן בינה : 700-1,000 ש"ח

עקירת שן בינה "כלואה" : 850-900 ש"ח
    
 

טיפולי שורש

טיפול שורש 2 תעלות : 500-1,350 ש"ח

טיפול שורש בתעלה אחת : 400-800 ש"ח

 

שיקום הפה

תוספת שן : 400-600 ש"ח

הוספת שן תותבת : 300-450 ש"ח

השלמת שן שנשברה : 500-1,200 ש"ח

 

כתרים לשיניים
    
כתר זמני : 200-850 ש"ח

כתר ויניר : 2,000-2,500 ש"ח

כתר מסוג זרקוניה : 3,500-4,500 ש"ח

 

השתלות שיניים

השתלת שתל דנטטוס : 2,400-2,500 ש"ח

השתלת עצם : 1,200-1,500 ש"ח

השתלת שתל : 2,000-2,200 ש"ח

all on 4 השתלת שיניים
40,000 – 45,000 ש"ח

 

טיפול במחלות חניכיים

השתלות חניכיים : 2,250-7,500 ש"ח

ניתוח כריתת חניכיים : 2,000-7,000 ש"ח

השתלת עצם בחניכיים : 2,000-5,500 ש"ח

 

טיפולי שיניים לילדים

פנקטומי : 1,400-1,700 ש"ח

אפיסקטומי : 1,400-1,700 ש"ח

יישור שיניים בביצוע של אורטודנט

מחיר לכל הפה : 12,000-15,000 ש"ח

 

הלבנת שיניים

הלבנת שיניים באמצעות השיטות הבאות:

קרן אור כחולה : 1,200-1,300 ש"ח

הלבנת שיניים בלייזר : 1,600-1,700 ש"ח

הלבנת שיניים זום : 1,000-1,200 ש"ח

    

ציפוי שיניים

ציפוי קומפוזיט : 500-850 ש"ח

ציפוי שן בלמינייט : 3,000-3,500 ש"ח
 

יישור שיניים

סדרת טיפולי יישור שיניים

מחיר לכל הפה : 9,000-12,000 ש"ח

יישור שיניים בביצוע של אורתודנט
מחיר : 12,000-15,000 ש"ח

 

טיפולי שיניים בהרדמה מלאה (סדציה)

בדיקה מקדימה של רופא מרדים
מחיר : 200-220 ש"ח

הרדמה כללית לילדים : 2,000-2,300 ש"ח

הרדמה כללית למבוגרים

עד שלושים דקות : 1,200-1,300 ש"ח

הרדמה מלאה למבוגרים

עד שעה : 2,000-2,500 ש"ח

טיפול באמצעות תכשירי טשטוש (סדציה)

עד שעה : 2,200-3,000 ש"ח

גז צחוק ניטרוס : 300-450 ש"ח

מחירון טיפולי שיניים מורחב

ט.ל.ח