מחפש לדעת כמה עולה הובלת מדיח כלים?
ברוכים הבאים לאתר כמה עולה, ריכזנו עבורכם מחירון הובלת מדיח כלים מעודכן לשנת 2020 ולאחריו מדריך צרכנות נבונה בשם : מדריך הובלת מדיח כלים?
המחירון נכתב ע"י צוות אתר כמה עולה, כל המחירים נאספו על ידנו מאתרי אינטרנט של חברות הובלות בישראל, מדובר על טווח מחירים מהזול ביותר ועד למחיר היקר ביותר לאותו שירות.
לצערנו הרב אף חברת הובלות שנתנה אצלנו שירות כאן באתר לא עברה את מבחן חוות הדעת של גולשים שהזמינו דרכנו שירות הובלות ולכן החלטנו בשלב זה להוריד את שירות קבל הצעת מחיר בקליק, כרגע ניתן להיעזר במחירון המומלץ ובמדריך הטיפים, לא ציפינו ל"יצאת צדיק" ובכל זאת התאכזבנו שאנחנו לא יכולים להמליץ לכם הגולשים על בעלי מקצוע בתחום ההובלות, נותר לנו רק לאחל לכל אחד ואחת מכן בהצלחה ולקוות שהמידע באתר לפחות יעזור לכם לבחור חברת הובלות מתאימה.
מחירון הובלת מדיח כלים עודכן בתאריך 22.11.20
ט.ל.ח
טווח מחיר הובלת מדיח כלים - 200-500 ש"ח
הערות למחיר
טווח המחירים להובלה קטנה, כמו שינוע מדיח כלים בודד, נע בין 200-500 שקלים, אך מה באמת משפיע על המחיר? איך המוביל קובע לכם הצעת מחיר ומהם השיקולים שלו? ובכן הינה רשימה שכדי שתדעו של שיקוליו הכלליים של כל מוביל באשר הוא:
אריזה – המוביל לוקח בחשבון במחיר את אריזת הפריט (אם הלקוח לא ארז בעצמו).
פירוק והרכבה – סעיף "פירוק והרכבה".
מרחק – הכוונה פה למרחק בין מיקום הפריט ליעד, המוביל לוקח בחשבון בכל צעד את צריכת הדלק והתשלום לכוח אדם, ככל שההוצאות הללו יגדלו כך גם הצעת המחיר שתקבלו.
גישה למיקום וליעד – כל מכשול כמו קומה גבוהה, בניין ללא מעלית, היעדרות חניה מסודרת וכו', יקשה על המוביל לבצע את ההובלה ולכן זה יתבטא גם במחיר.
לסיכום, אחרי שאתם יודעים את שיקוליו של המוביל בכל הובלה, רצוי שתהיו כנים בשיחותיכם אתו ותכינו רשימה של כל מה שניראה לכם רלוונטי בכדי שתקבלו הצעת מחיר מדויקת.
מדיח כלים הוא אחת מהפריבילגיות של העידן המודרני, למה לרחוץ כלים כשישנה מכונה שתעשה זאת עבורך?!
אז כיאה למכשיר ששיפר חיים של רבים, מדיח הכלים הוא גם מכשיר שמלווה את רוב האוכלוסייה במעבר דירה!
במאמר זה נספק לכם את כל המידע שדרוש לכם להעברה בטוחה של כל מדיח כלים, משלבי האריזה הראשונים ועד הטיפים הקטנים שיעזרו לכם לחסוך בעלויות! אז למה אתם מחכים?!
מדיחי כלים באים בכל מידי מידות וגדלים! אבל אם נוציא מדיחי כלים תעשייתיים, בד"כ הם אינם שונים בגודלם באופן דראסטי אחד מהשני, לכן ניתן להתייחס לתהליך האריזה בכלליות ולא אחד לאחד לכל מדיח.
אז איך בעצם מכינים מדיח כלים סטנדרטי להובלה?
ראשית, רצוי להתחיל בכיסוי פינות המדיח עם קרטון או קלקר, אח"כ להמשיך באריזה עם ניילון בועות חזק לאריזה ואחרי חיזוק עם סלוטייפ רחב, רצוי לעטוף את הכל עם נייר ניילון נצמד!
אם יש בידכם סליל קרטון, רצוי לפני העטיפה עם הניילון הנצמד לעטוף גם עם קרטון!
מדיח כלים הוא אינו מכשיר חשמלי סטנדרטי.
מלבד זה שהוא מכשיר שיש בו צורך לשימוש יומיומי הוא גם מכשיר מורכב אשר דורש התייחסות מיוחדת בפירוקו והרכבתו מחדש.
משימת הפירוק וההרכבה צריכה להיות מוטלת על אנשי מקצוע מיומנים אשר להם ניסיון והכשרה עם פירוק והרכבה מסוג זה.
חשוב לציין, ישנם מדיחי כלים שהפירוק הינו פשוט ואפשרי לביצוע ע"י כל מוביל שיש לו ניסיון עם העניין!
אך כשהפירוק הוא מורכב ודרוש טכנאי מוסמך, מוביל אמין ומקצועי יאבחן את המצב כ"גדול עליו" ויתקשר לטכנאי!
ד"א זו אחת מהסיבות העיקריות שחשוב למצוא חברת הובלות אמינה, מומלצת ורצינית המעסיקה אנשי מקצוע מיומנים.
אם לא בדקתם את טיב חברת ההובלה, סיפור ההובלה יוכל להסתיים בנזק למכשיר שלכם ואפילו הוספה של עלויות במקרה של תיקון משמעותי!.
אז לידע כללי, איך באמת מפרקים ומרכיבים מדיח כלים? ובכן חשוב שתדעו קודם כל שצריך לנתק את תצרוכת החשמל למדיח, המדיח הוא מכשיר אשר מזרים מים לתוכו והדבר האחרון שתרצו שייקרה זה להיפגע ולהתחשמל.
שנית, נתקו גם את הזרמת המים אל תוך המדיח כתוספת בטחון.
אז הגענו לסעיף העיקרי, איך בעצם מובילים את מדיח הכלים למעוז חפצנו? ובכן ישנם 3 אמצעי הובלה עיקריים והם: הטנדר, העגלה, והמשאית.
נתחיל ונפסול ישר את אופציית הטנדר. הטנדר הוא אינו בטוח לפריט כבד ומשמעותי בגלל חוסר היכולת לייצב אותו ברכב כמו שצריך וגם בגלל שהמדיח יהיה חשוף לפגעי הטבע (פיח, שמש וכו') ולזעזועים בגלל חוסר יציבות הרכב – לא רצוי להסתכן ולהוביל ברכב שכזה גם אם המחיר הינו זול, תמיד תזכרו שעל חסיכה של כמה שקלים יכול להיות שתשלמו הרבה יותר אח"כ.
אז אחרי שפסלנו את אופציית הטנדר נעבור לשניים האחרות:
העגלה:
רמת התאמה: בינונית אך אופציה תקפה! הכוונה פה היא רק לעגלות סגורות ולא דמוי טנדר!
יתרונות: זולה יחסית וזמינה.
חסרונות: ברוב העגלות הגג הינו פתוח מה שמשאיר את המדיח חשוף לשמש ולכלוך מהסביבה ולא רצוי להשתמש בה לנסיעות ארוכות או בינעירוניות.
שורה תחתונה: עגלה הינה אופציה טובה להובלה עם מרחק קצר וניתן לשקול אותה ברצינות.
המשאית:
רמת התאמה: גבוהה!
יתרונות: סגורה מכל דפנותיה, מתאימה לנסיעות ארוכות, ניתן לייצב את הפריט בתוך הרכב והסיכויים לזעזועים לפריט הם נמוכים ביותר.
חסרונות: אינה זולה יחסית לאופציות האחרות ובתקופות עומס אינה זמינה בתדירות גבוהה.
שורה תחתונה: משאית הינה האופציה הטובה ביותר להובלת פריט כמו מדיח כלים. המשאית תעזור לכם להוביל את הפריט ביעילות ובביטחון!
לסיכום, בסופו של יום זוהי ההחלטה שלכם על איזה אמצעי הובלה ללכת אך חשוב לציין שמדיח כלים הינו פריט שרובנו משתמשים בו על בסיס יומי וכל פגם בהעברה בין אם במראה או בין אם בתפקוד, גם יורגש על בסיס יומי ולכן חשוב שקודם כל תבחרו נכונה אמצעי
הובלה ולאחר מכן תקפידו עוד יותר על סעיף "ביטוח ואחריות". בנוסף, רצוי להעביר את מדיח הכלים בצורה אנכית בלבד כדי לוודא שאף טיפת מים לא תחדור ללוח הבקרה, בייחוד אם הוא דיגיטלי.
מדיחי כלים הם מכשירים חשמליים מאסיביים שלעיתים נראים כבלתי שבירים ועמידים – אז נתחיל ונדגיש קודם כל, שהמצב אינו כמו שהוא ניראה!
כל מכה וזעזוע עלולים לגרום לנזק בלתי הפיך למדיח גם מבפנים וגם מבחוץ, ולכן לכל הובלה שאתם מבצעים, בייחוד למכשירים חשמליים, צריך לוודא שיש ביטוח!
בשיחת טלפון פשוטה תוכלו לברר האם לחברת ההובלות ישנה פוליסת ביטוח תקפה מחברה מוכרת.
חשוב שגם תציינו את רצונכם לראות אותה ולעיין בה לפני סגירת העסקה!
פוליסת ביטוח תיתן לכם הרבה שקט נפשי ותעניק לכם את הביטחון שמישהי ייקח אחריות במקרה של פגימה במכשיר בזמן ההובלה.
מחירי הובלות מדיחי כלים משתנים באופן תדיר ולכן המחירון המומלץ הוא בעיקר אינדקצייה למחירי השוק בישראל, כאן באתר כמה עולה ניתן לקבל הצעות מחיר אמיתיות ומחייבות מחברות הובלות מומלצות ע"י גולשי האתר, לצורך כך יש למלא את טופס הבקשה להצעת מחיר וחברות הובלות מובילות מאזור מגוריכם יחזרו אליכם טלפונית לייעוץ והצעת מחיר לא מחייבת.