×


תפריט נגישות

מחירון טיפול בפסוריאזיס

 

כמה עולה טיפול בפסוריאזיס?

 

 

ברוכים הבאים לאתר כמה עולה, בדף זה תמצאו מחירון טיפול בפסוריאזיס מעודכן לשנת 2020.

 

המחירון נכתב ע"י צוות אתר כמה עולה, כל המחירים נאספו על ידנו מאתרי אינטרנט של טיפול בפסוריאזיס בישראל, מדובר על טווח מחירים מהזול ביותר ועד למחיר היקר ביותר לאותו שירות.

 

יעוץ והצעת מחיר ללא עלות וללא התחייבות!

 

 

חוסכים לך זמן וכסף!

 

הבהרה חשובה : כרגע באתרנו אין אפשרות לבקש הצעת מחיר לטיפול בפסוריאזיס מאחר שאין לנו כרגע נותן שירות בתחום, ניתן לראות מחירון מומלץ ולקרוא מדריך טיפים, מקווים שבעתיד יצטרף לשירות טיפול בפסוריאזיס איכותי ומקצועי.

 

סוגי טיפול בפסוריאזיס טווחי מחירים ועמלות

 

 

מחירון טיפול בפסוריאזיס עודכן בתאריך 06.09.20

ט.ל.ח

 

 

מהו פסוריאזיס?


העור מגרד ואדמומי, יש לכם כתמים של אדמומיות ויובש? יכול מאוד להיות שמדובר בפסוריאזיס או סחפת בעברית. אל דאגה, זה לא מדבק ויש היום דרכים לטפל במחלה ולהעלים אותה לחלוטין.

 

איך מקבלים פסוריאזיס? זה לא תורשתי?


מדובר במחלת עור כרונית שאינה מדבקת, המתפרצת בעקבות טראומה פיזית או נפשית של הגוף. ידוע כי ישנם גורמים גנטיים המובילים לפסוריאזיס, אך כיום מבינים הרופאים כי תורשה אינה הגורם העיקרי למחלה.

 

פסוריאזיס יכולה להתפרץ בעקבות כמה אירועים כמו:

 

• מחלת מעיים או אירוע טראומטי של הקיבה, שלרוב נגרמות בשל נטילת תרופות אנטיביוטיקה חזקות וגורמות לכשל של חלבונים מסוימים בגוף.


• מצבי לחץ גורמים להתפרצות המחלה או להחמרה שלה

 

• נמצא כי ישנו קשר ישיר בין כשל בכבד הגורם לקושי בעיכול חלבונים לבין פסוריאזיס


• צריכת אלכוהול ושומנים מן החי בצורה מוגזמת עלולה להוביל להתפרצות המחלה


• אצל נשים קיים קשר ישיר בין עישון למחלה, אצל גברים לא נמצא קשר שכזה.

 

איך מזהים את המחלה?


הסימפטומים הראשונים של הפסוריאזיס הם אדמומיות, קשקשת בעור וגרד. נהוג לחשוב כי המקומות בהם מופיעה המחלה הם בדרך כלל המפרקים, אך למעשה למחלה קיימים סוגים שונים והיא יכולה להופיע במקומות שונים בגוף ואפילו בפנים.

 

זה מדבק?


חדשות טובות! מחלת הפסוריאזיס אינה מדבקת. אפשר להתחבק, אפשר לגעת, אפשר להשתמש באותה המקלחת. המחלה אינה מועברת במגע מאדם לאדם.

 

מה עושים? איך מטפלים?


קודם כל פונים אל רופא המשפחה, מקבלים הפניה לרופא עור ומוודאים שאכן מדובר במחלת הפסוריאזיס. ישנה אפשרות לטפל במחלה באמצעות טיפול תרופתי המגיע בצורת משחות או כדורים וישנם טיפולים טבעיים אלטרנטיביים המעניקים לעור חיוניות בכל מצב, שניתן לבצע ללא קשר למחלה.

 

איך מחלימים ממחלת הפסוריאזיס?


ידוע כי מדובר במחלה לא נעימה הגורמת אי נוחות ובמקרים מסוימים אף פוגעת בביטחון העצמי של החולה. החדשות הטובות הן שיש אפשרות להחלים מהמחלה ולהעלים את נגעי הפסוריאזיס באופן מלא.

 

1. טפלו בנפש: ידוע כי ישנו קשר ישיר בין מצבי לחץ לבין התפרצות או החמרה של המחלה. קחו נשימה עמוקה, עשו מה שגורם לכם שלווה. צאו לחופשה, מדיטציה יכולה מאוד לעזור במקרים אלו. קבעו לעצמכם שעה יומית שבה אתם נרגעים וחושבים מחשבות חיוביות. תמיד כדאי להיעזר בטיפול מקצועי: שיחות עם פסיכולוג או אפילו קואצ'ינג, יעזרו לכם לזהות את גורם הלחץ וילמדו אתכם להתמודד אתו בדרכים רגועות יוצר.

 

2. הורידו הילוך: חשוב לזכור כי בסך הכל הגענו לעולם לשמונים שנה בממוצע. חבל לבזבז את הזמן הזה במחלות כמו פסוריאזיס. קחו נשימה עמוקה ושקלו עם כל הלחץ שאתם נתונים בו באמת שווה את זה. יכול להיות שהגיע הזמן לעשות שינוי.

 

3. דיקור סיני: תורת הטיפול בשיטת דיקור סיני כבר הוכיחה את עצמה כפתרון יעיל במגוון מחלות. כשמדובר על פסוריאזיס, תורת הדיקור היא פתרון פלא. מסתבר כי ישנו קשר ישיר בין האצת מחזור הדם באמצעות דיקור נקודות הצ'י והמרידיאניים לבין החלמה ממחלת הפסוריאזיס.

 

4. תזונה: זה הזמן לבדוק מה אתם מכניסים אל הפה ולסגל לעצמכם אורך חיים בריא. ריבוי באכילת שומן מן החי או שתיית אלכוהול, עלולים לגרום להתפרצות המחלה או להחמרתה. נמצא גם קשר בין כשל בעיקול חלבון לבין התפרצות פסוריאזיס. דיאטת ניקוי רעלים תוכל לעזור במקרים אלה וכמובן שמירה על תזונה בריאה המכילה את כל אבות המזון במידה מדוייקת.

 

5. פעילות גופנית: ידוע שפעילות גופנית בריאה מאוד, וידוע כי מדובר בדרך מצוינת להירגע ולהפיג מתחים. החליטו על הפעילות שלכם: שחיה, ריצה, רכיבה על אופניים, אירובי, או אפילו ריקודי זומבה, יסייעו לכם להאיץ את מחזור הדם, להרגע ולהחלים באופן מלא.

 

6. סעו לים המלח: ריבוי המינרלים המצויים בים המלח בשילוב קרינת השמש המדוייקת, יעזרו לעור שלכם להחלים מהנגעים.