×


תפריט נגישות

מחירון מבנים ניידים

מחפשים מבנים ניידים?

כמה עולה מבנים ניידים?

כמה עולה

כמה עולה מבנה נייד?

ברוכים הבאים לאתר כמה עולה, ריכזנו עבורכם מחירון מבנים ניידים מעודכן לשנת 2019 ולאחריו מדריך צרכנות נבונה בשם : "כל מה שצריך לדעת לפני הזמנת מבנים ניידים".

המחירון נכתב ע"י צוות אתר כמה עולה, כל המחירים נאספו על ידנו מאתרי אינטרנט של קבלני מבנים ניידים בישראל, מדובר על טווח מחירים מהזול ביותר ועד למחיר היקר ביותר לאותו שירות.

ייעוץ והצעת מחיר ללא התחייבות

ייעוץ והצעת מחיר

חוסכים לך זמן וכסף!

באתרנו שירות החוסך את הצורך לחפש קבלני בנייה למבנים ניידים, שירות בקש הצעת מחיר הינו ללא עלות וללא התחייבות, משאירים את הפרטים כאן באתר ועד 3 קבלני בנייה יחזרו אליכם טלפונית לייעוץ והצעות מחיר, בדרך זו תקבלו תשובות לכל שאלה שיש לכם ועל הדרך תעשו גם השוואת מחירים.

סוגי מבנים ניידים וטווחי מחירים

מחירון מומלץ

מבנים ניידים למגורים

קראוון אמריקאי
גודל - 12X3.60
מחיר : 40,000-60,000 ש"ח

קראוון אמריקאי
גודל - 44 מ"ר
מחיר : 40,000-60,000 ש"ח

מבנה נייד 3 חלקים
גודל - 70 מ"ר
מחיר : 60,000-100,000 ש"ח

קראוון ישראלי
גודל - 46 מ"ר
מחיר : 30,000-60,000 ש"ח

 מבנים ניידים למשרדים

מכולת משרד
גודל - 20 פיט
טווח מחיר : 8,000-12,000 ש"ח

מכולת משרד
גודל - 40 פיט
טווח מחיר : 10,000-15,000 ש"ח

משרד נייד
גודל - 12 מ"ר
טווח מחיר : 20,000-30,000 ש"ח

מבנה נייד לשומר
גודל - 7 מ"ר
טווח מחיר : 4,000-7,000 ש"ח

המחירון עודכן בתאריך 02.07.19

ט.ל.ח

 

כל מה שצריך לדעת לפני הזמנת מבנים ניידים

כל מה שצריך לדעת

מה זה מבנים ניידים? מה זה מבנים יבילים? מאילו חומרים בונים מבנים ניידים?

המבנה הנייד אשר נקרא גם מבנה יביל או בנייה טרומית הוא מבנה שניתן להוביל, את הייצור עושים במפעל להקמת מבנים ניידים ואת היסודות בלבד יוצקים בשטח עצמו בתהליך שלוקח מספר ימים ולאחריו מובילים את המבנים הניידים לייעדם ומחברים ליסודות.

בעידן של היום, בו יש מחסור בדירות למגורים וכתוצאה מכך מחירי הדירות לא מפסיקים לעלות אז מבנה נייד הפך להיות פתרון יעיל, מהיר, טוב וזול.

המבנים הניידים לא משמשים רק למגורים, הם מתאימים גם למשרדים אשר ממוקמים באזורים בהם מתבצעת בנייה, לבעלי עסקים שזקוקים למבנה מתאים, לאולמות תצוגה, למשרדי נדל"ן, לכיתות לימוד, לאנשים פרטיים שרוצים תוספת של יחידת דיור לבית ועוד.

המבנה הנייד נבנה בהתאם לשיטה של הבניה הקלה כך שבמרבית המקרים הוא יהיה עשוי מפנלים מבודדים מאלומיניום. חדרים מוגנים וממדים לעומת זאת נבנים מבטון וחומרים נוספים אחרים.

מה זה בנייה קלה?

מה עדיף, לבנות מבנה נייד או לבנות מבנה מבניה קלה במקום? יתרונות וחסרונות

כדי לענות על השאלה האם כדאי לבנות מבנה נייד או האם כדאי לבנות מבנה בשיטת הבניה הקלה יש לבחון את היתרונות והחסרונות של כל מבנה.

בניית בית בשיטת הבנייה הקלה: אם מחליטים לבנות מבנה חדש בשיטת הבנייה הקלה יש לתכנן את התהליך באופן מפורט כך שהמבנה יהיה חסכוני בחשמל, יאפשר כניסה של אוויר ויהיה בגודל המתאים לצורכי המשתמש. כדי לעשות זאת נכון מומלץ לפנות אל חברה שמתמחה בתחום.

לבניה הקלה יש מגוון יתרונות: היא חסכונית, מהירה, איכותית, אקולוגית, מכילה בידוד אקוסטי ותרמי, נקייה ולא מזיקה לסביבה וכל אדם שבוחר לבנות בית בשיטת הבנייה הקלה יכול לבחור בעיצוב שמתאים לו.

יחד עם היתרונות הבולטים יש לבנייה הקלה גם חסרונות - חסרון צורני מאופיין בבנייה ריבועית, גודל מבנה מוגבל וגם לא נהוג לבנות מספר קומות דבר שמאפיין את רוב הבתיים הפרטיים בישראל. 

חסרון של בנייה קלה במקום: במידה ומדובר על בנייה פרטית כגון תוספת של יחידת דיור לוילה יש לקחת בחשבון כי לפחות חודש יהיו לכם אנשים בחצר הבית שזה אומר, רעש ובלגן וזאת לעומת מבנה נייד מוכן שמצריך רק 3 ימי עבודה בחצר הבית על מנת לצקת את היסודות ולאחר מכן עוד מספר ימים לחבר את הכל יחד. בשני המקרים יש לקבל את כל האישורים מהמקורות הסמכותיים לפני התחלת התהליך.

בניית מבנה נייד

בניית מבנה נייד

במידה ומחליטים לבנות מבנה נייד יש לפנות אל חברה מנוסה, לתכנן את המבנה יחד עם אדריכל, לטפל בהיתרי הבנייה, לקבל תוכנית בנייה מפורטת, לבצע את הבניה במפעל, להכין את השטח והתשתיות, להוביל את המבנה אל המקום ולהתקינו, לפעמים לאחר שינויים ותוספות יש לעבור ביקורות איכות.

חשוב לבדוק האם המבנה מגיע עם אחריות. מכיוון שהבנייה מהירה להפליא ניתן לעבור אל המבנה תוך 4 חודשים בממוצע. נוסף על מהירות העבודה, המחיר של הבנייה נמוך מאוד ביחס לשיטות הבנייה האחרות וניתן לבחור במגוון סגנונות עיצוב ולבצע שינויים במידת הצורך. כמו כן, הבניה מתבצעת באופן נקי שלא מזיק לסביבה, הגימור איכותי, המבנה אטום בפני מים, חסכוני וניתן להעביר אותו ממקום למקום באמצעות חברת הובלות מבנים ניידים. יש לציין כי גם הבידוד האקוסטי והתרמי טובים והמבנה עצמו עמיד בפני רעידות אדמה.

החסרונות של המבנה הנייד - עשוי להיות פחות עמיד ממבנים שנבנו בשיטות הקונבנציונליות, הבלאי עשוי להיות גבוה וגם לא תמיד ניתן לתכנן את המבנה בדיוק כפי שרוצים. כמו כן, במידה ורוצים לעבור מקום צריך לבדוק האם ניתן לפרק את הגג ושאר המערכות. חסרון נוסף הינו שלא תמיד ניתן לנצל את השטח בצורה טובה.

מעבר לזאת, יש לבדוק את המבנה הנייד בצורה מעמיקה. חשוב לציין כי ההובלה של המבנה צריכה להתאים לגודלו, משקלו, סוג המבנה, החומרים מהם הוא עשוי, המיקום והשטח - שטח בעייתי או שטח ישר, סוג המנוף הדרוש, המורכבות של העבודה, המרחקים, העומס של המובילים ועוד. המחיר של ההובלה יכול להיות גבוה מאוד ובמידה והמבנה כבד ובעל משקל חריג יש לבצע את המעבר תחת ליווי משטרתי. נוסף על עלויות ההובלה יש לשלם על אישורים, הכנת השטח וחיבור התשתיות.

איזה סוגי מבנים קיימים ולאיזה צורך? 

סוגי מבנים ניידים

ישנם כמה סוגים של מבנים ניידים אשר מתאימים למטרות שונות.

ניתן לרכוש מבנים ניידים חדשים או מבנים ניידים משומשים למגורים ומשרדים בלוחות מודעות כגון יד 2. כמו כן, ניתן לחפש מבנה נייד מוכן למכירה מיצרנים שמוכרים מבנים ניידים חדשים.

1. קראוון אמריקאי - במידה ובוחרים בו יש לבצע בדיקה יסודית ולוודא כי הוא תקין, האם יש נזילות בגג? מה מצב החשמל? באיזה מצב הריצפה? כמו כן, ניתן למצוא קראוונים ששופצו. חסרונות - קטן, לא מבודד טוב מפני חום וקור וגם האקוסטיקה לא טובה, שומעים הכל מבפנים ומבחוץ.

2. מבנה מעץ - לרוב מדובר על צימרים שמזכירים בקתות. במידה ובוחרים במבנה עץ יש לתחזק אותו באופן קבוע, לשמן, לצבוע ולהדביר מפני טרמיטים ושאר מזיקים שמתנחלים בתוך העץ.

3. בניה קלה שעשויה מפנל מבודד ומבנה מתכת - הפופולארי ביותר בישראל למבנים ניידים, הבניה היא מודולארית ויתרונותיה רבים : השלד עשוי מפלדה ואלומיניום, חומרים עמידים וחזקים, וכמו כן הפאנלים מבודדים מפני חום וקור

4. בניה קלה מקומית - בנייה באמצעות חומרים קלים ולרוב מבוצעת בבתים פרטיים. השלד עשוי מפלדה, אלומיניום או עץ, הריצפה מבטון, הבידוד טוב והעבודה עצמה לוקחת מספר חודשים, מי שלא רוצה שיעשו לו בלגן בחצר הבית, פשוט מזמין מבנה נייד.

5. בניה קלה מתועשת - כשמה כן היא, בעיקר לצורכי תעשייה, מבנים תעשייתיים, מבני מגורים ומשרדים, מאוד נפוצה לשימוש בגני ילדים, חסרון - בידוד מפני חום וקור, יתרון - מהירות הקמה.

6. ממד"ים ניידים - מבני בטון מוכנים שניתן להרכיב בחצר הבית, העלויות נמוכות מאשר בנייה במקום עצמו.

 יתרונות וחסרונות - מה עדיף, לקנות מבנה נייד או לבנות מבנייה בבלוקים?

יתרונות וחסרונות

חלק מהאנשים מתלבטים בין בניית מבנה מבלוקים- איטונג או רכישת מבנה נייד, את היתרונות של המבנה הנייד כבר הזכרנו- ניתן להעביר אותו ממקום למקום, הוא חסכוני, בטיחותי, זול, ידידותי לסביבה, ניתן להתאמה אישית וכמובן- נבנה במהירות. כעת ננסה לבחון את היתרונות של בנייה בבלוקים- איטונג.

לבלוק איטונג יש הרבה יתרונות- הוא עשוי מחומרים טבעיים שאינם פוגעים בסביבה, הוא מבודד בצורה מצוינת, חסכוני בחשמל אין בו חומרים מסוכנים וקל לעבוד איתו.

יתרון נוסף הוא שהבלוק מתאים גם לחדרים רטובים משום שהוא לא נפגע ממים ומכיוון שהחומר נושם לא נוצרים עובש ופטריות. אם לא די בזאת, האיטונג עמיד בפני פיצוצים, אש ורעידות אדמה ולמרות שהוא קל משקל הוא מאוד יציב. לשמחתנו, כיום ניתן לשלב בין השניים וליהנות ממבנה נייד שמכיל קירות חוץ מאיטונג.

מה ההבדל בין מבנה נייד לבין מכולה?

מכולה

את המכולה אנו מכירים מהשימוש הרגיל שלה - לתובלה ושילוח בינלאומי, בניגוד למבנה הנייד אשר נבנה באופן מיוחד, המכולה הינה שלד מוכן - כך שהיא מקצרת את התהליך (הקצר ממילא), לכאורה נדמה כי היא מפחיתה את העלויות ויחד עם עיצוב אדריכלי ניתן להפוך אותה למקום מגורים יפה ונעים אשר מתאים לצרכים של הדיירים. במכולה אפשר לפתוח פתחים רבים לצורך אוורור : חלונות, דלתות ואפילו גג שמש.

מעבר ליתרונות הברורים של הפיכת המכולה למבנה מגורים, תורם התהליך לשמירה על איכות הסביבה וזאת משום שמדובר על מחזור חומרים. כיום ניתן למצוא מכולות שהפכו לבתי מלון, בתי נופש, בתים לצעירים, בתים למשפחות ועוד... כל זאת כאשר חלק מהמכולות נבנו ועוצבו על ידי בעלי מקצוע וחלקן נבנו ועוצבו באופן עצמאי.

יתרון המכולה על זה של מבנה נייד הוא בזה שאפשר לחבר הרבה מכולות יחד ולבנות לגובה.

למבנה המכולה חסרונות בולטים ורבים  - מכולה עשויה מברזל, אם לא משקיעים הרבה כסף בבידוד אז בקיץ הישראלי יהיה חם שם בטירוף ובימים מאוד חמים אפילו מזגן שעובד מסביב לשעון לא ממש עוזר. חסרון נוסף הינו שמאוד קשה להקים במכולה תשתית עבור חשמל, תקשורת, מיזוג, צנרת מים וביוב, והמבנה הקשיח שלה מקשה על התאמות אופטימליות לשטח שעליו הוא אמור לשבת.

אם גם חשבתם שלפחות המחיר יהיה זול אז חשבתם לא נכון! בישראל נכשלו פרויקטים של מגורים במכולות בעיקר מהסיבה הכלכלית והאלטרטיבה של מבנה נייד טובה באלפי מונים.

מה זה בניה טרומית?

בנייה טרומית

הבנייה הטרומית - כשמה היא בנייה שמתבצעת קודם כך שרוב הבנייה מתבצעת לפני הבניה באתר. בדומה למגוון הפתרונות החדישים גם הבניה הטרומית נחשבת למהירה וזולה באופן יחסי. החומרים מהם עשוי המבנה הטרומי הינם חומרי בניין רגילים. עם סיום הבנייה שמתבצעת במפעל אשר מכיל את כל הציוד הדרוש, מובל המבנה אל יעדו ומורכב במקום, בצורה זו ניתן לחסוך במקום אחסון.

יחד עם היתרונות הרבים של הבנייה הטרומית חשוב להכיר גם את החסרונות- מכיוון שהקירות נבנים במפעל ומורכבים באתר עלולים להיווצר תפרים בין הקירות והתוצאה תהיה חדירת רטיבות. כמו כן, קשה מאוד להתאים את המבנה לרצונו של הלקוח, למשל- ליצור נקודות חשמל במקומות שונים.

מעוניינים לעבור אל מבנה נייד?

אם אתם מעוניינים ליהנות מהיתרונות הרבים של הבנייה הקלה, לחסוך כסף, לתרום לאיכות הסביבה, ליהנות מביטחון וכמובן לעבור במהירות וליהנות מרמת חיים גבוהה יהיה עליכם לבחור בחברה מקצועית ובעלת ניסיון. חברה מקצועית תתמחה בתחום הבניה הקלה או המבנים הניידים ותוכל להתאים את המבנה לצרכים שלכם.

חברה מנוסה תעניק שירות למגוון לקוחות- ללקוחות פרטיים, לגופים ציבוריים, לבעלי עסקים ועוד. חברה מקצועית לבנייה קלה מאפשרת לבנות מבנים בעלי קומה אחת, שתי קומות, ממד, מרתפים וכו' ואף לבצע תוספות בנייה כמו למשל- מבנה נייד כתוספת בנייה לבית קיים. חברה איכותית תעסיק אדריכלים ובעלי מקצוע מנוסים תחת קורת גג אחת כאשר בעלי המקצוע ילוו את הלקוח לכל אורך הדרך וידעו כיצד להתאים את המבנה לשטח. כמו כן האדריכלים יכינו ויגישו את התוכניות הדרושות- תוכניות החשמל, האינסטלציה, עיצוב הפנים וכו', יעבדו בהתאם לתקנים, יקפידו לקבל היתרי בנייה, לבצע ביקורת מהנדס, יהיו יצירתיים, יעבדו עם חומרים איכותיים ועמידים בלבד ויצרו בית יציב, מבודד, חסכוני באנרגיה, ידידותי לסביבה, יעמדו בזמנים וכו'- כל זאת בתקציב נמוך יחסית וידוע מראש.

כדי לקבל מענה לשאלה- "כמה עולה בניה קלה?" ולבחור בחברה טובה שגובה מחיר משתלם- רצוי לערוך בדיקה באינטרנט. תוכלו להקליד את המשפטים: "בניה קלה מחירים", "בניה קלה מחיר משתלם", "כמה עולה מבנים ניידים?", מבנים ניידים מחיר" או לרשום בשורת החיפוש " מבנים ניידים השוואת מחירים". לאחר מכן, רצוי לפנות אל כמה חברות ולקבל הצעת מחיר מפורטת, לוח זמנים וכו'. הקפידו שלא להתפתות למחיר נמוך באופן קיצוני, גם אם החברה מציעה מבנה נייד בזול, תמיד יש לבדוק את כל הפרטים.

כמו כן, מומלץ לבחון את האתרים של החברות- תוכלו להקליד את המשפטים: "חברה מומלצת לבניית מבנים ניידים", "מבנים ניידים המלצות" וכו' בשורת החיפוש. כאשר תבדקו את האתרים זכרו לבחון את הוותק של החברה, את הפרויקטים שביצעה, את בעלי המקצוע שהיא מעסיקה, את המחיר שהיא גובה וכו'.

דרך נוספת לקבל מידע יכולה להתבצע דרך פורומים- תוכלו להקליד את המשפטים: "פורום מבנים ניידים למכירה", "פורום בניה מהירה" וכו' ולהגיע לפורומים הרלוונטיים. גולשי הפורומים יוכלו לענות לכם על מגוון שאלות, להמליץ לכם על חברות איכותיות, לשלוח לכם תמונות של בתים שבנו או להזהיר אתכם מפני חברות שביצעו עבודה ברמה נמוכה.

כמובן שתמיד כדאי לבחור גם בדרך המוכרת ביותר לקבלת אינפורמציה ולפנות לחברים, מכרים וקרובי משפחה שבנו מבנים בשיטת הבניה הקלה או מכירים אנשים שעשו זאת. תוכלו לשאול את הסובבים אתכם על חברות שעוסקות בבניית מבנים ניידים למשרדים, בניית מבנה נייד כיחידת דיור, בניית מבנה נייד למחסן בבית פרטי ואולי אפילו למצוא חברת השכרת מבנים או בתים ניידים.

הבית שלכם כמעט מוכן

חברה מקצועית תוכל לעמוד בכל הדרישות שלכם ולבצע כל פרויקט- בין אם מדובר על מבנה למגורים, מבנה למוסד, מבנה נייד למשרד וכו'. בצורה זו תוכלו ליהנות ממחיר משתלם, בנייה שאינה פוגעת בסביבה, מבנה נוח ומעוצב, בטיחות, בנייה מהירה ועוד.

לסיכום :

מחירי מבנים ניידים משתנים באופן תדיר ולכן המחירון המומלץ הוא בעיקר אינדקצייה למחירי השוק בישראל, כאן באתר כמה עולה ניתן לקבל הצעות מחיר אמיתיות ומחייבות מחברות מומלצות ע"י גולשי האתר, לצורך כך יש למלא את טופס הבקשה להצעת מחיר וחברות מובילות יחזרו אליכם טלפונית לייעוץ והצעת מחיר לא מחייבת, אנו מאחלים לכם בהצלחה בבניית המבנה הנייד.