×


תפריט נגישות

פניות אחרונות מהאתר

עורך דין אזרחי

whatsapp
04-04-2024 14:10

עורך דין אזרחי

תביעה בנוגע לתולעת במזון
09-04-2024 00:14

מחירון עורך דין אזרחי

 

כמה עולה שירות של עורך דין אזרחי?

כמה עולה

ברוכים הבאים לאתר כמה עולה, ריכזנו עבורכם מחירון עורך דין אזרחי מעודכן לשנת 2023 ולאחריו מדריך צרכנות נבונה בשם : "איך לבחור עורך דין אזרחי?" 

המחירון נכתב ע"י צוות אתר כמה עולה, כל המחירים נאספו על ידנו מאתרי אינטרנט של עורכי דין בישראל, מדובר על טווח מחירים מהזול ביותר ועד למחיר היקר ביותר לאותו שירות.

 

ייעוץ והצעת מחיר מעורכי דין אזרחי, ללא עלות וללא התחייבות!

חוסכים לך זמן וכסף!

 

באתרנו שירות החוסך את הצורך לחפש עורך דין אזרחי, שירות בקש הצעת מחיר הינו ללא עלות וללא התחייבות, משאירים את הפרטים כאן באתר ועד 3 עורכי דין אזרחיים מומלצים יחזרו אליכם טלפונית לייעוץ והצעות מחיר, בדרך זו תקבלו תשובות לכל שאלה שיש לכם ועל הדרך תעשו גם השוואת מחירים.

 

סוגי שירות עורך דין אזרחי וטווחי מחירים

מחירון מומלץ

מחירון עורך דין אזרחי עודכן בתאריך 25.08.23

ט.ל.ח

 

כמה עולה שירות של עורך דין אזרחי?

 

עמלת עורך דין אזרחי:
15% -25% מערך התביעה

 

ייעוץ בתחום הדין האזרחי

 

שכר טרחה מינימלי לפגישה אחת
300 – 1,500 ₪

 

ייעוץ בתחום הדין האזרחי כולל אפיון מסמכים
500 – 1,500 ₪

 

פגישה שלישית והלאה
500 – 1,000 ₪

 

ייעוץ בתחום הדין האזרחי לעסקים
300 – 1,000 ₪

 

שליחת התראות
500 – 1,000 ₪

 

כתיבת תצהירים
400 – 1,200 ₪

 

הכנת כתב הרשאה עורך דין אזרחי
400 – 1,200 ₪

 

הכנה וכתיבת חוות דעת משפטיות
900 – 3,500 ₪

 

הכנת הסכמי טרום נישואים אזרחיים
2,000-12,000 ₪

 

ניסוחי צוואות
800-8,000 ₪

 

הכנת הסכמי ידועים בציבור בדין האזרחי
350-1,100 ₪

 

הכנות והגשות מסמכים לביטוח לאומי לידועים בציבור
300-1,500 ₪

 

בקשות ערעור במשפט האזרחי
900 – 3,500 ₪

 

איך לבחור עורך דין אזרחי?

 

מבחינת כל מי שעוד לא התעסק עם תביעה משפטית (ולא עוסק בעריכת דין), תחום המשפט הוא אזור די אפור. הרי אנחנו יודעים איך נראה משפט באופן כללי, ואנחנו יודעים בגין אילו סיבות אנחנו יכולים לתבוע, אבל התהליך עצמו לא מוכר להרבה אנשים. משום כך, אנשים רבים מהססים להגיש תביעה, או שהם לא בטוחים איפה להתחיל.

 

יש התמחויות רבות בתוך עולם עריכת הדין: עורך דין לענייני מקרקעין, שמאות, עורך דין צבאי ועוד. עבור מקרים רבים, יש צורך בשירותי עו"ד אזרחי מומלץ, רק צריך לדעת איך לבחור אחד טוב במיוחד.

 

במה מתמחה עורך דין אזרחי ומהו משפט אזרחי?

 

כפי שציינו, לא מומלץ לפנות לעורך הדין הראשון שאנחנו מוצאים. אם יש לכם קרוב משפחה או חבר קרוב שהוא עורך דין, הוא לא בהכרח עורך דין אזרחי, ויכול להיות שהוא לא יוכל לעזור לכם מאוד אם לא בתחום הזה הוא מתמחה.

 

משפט אזרחי מתייחס לתחום הרחב שבין אדם לאדם. בין אם מדובר על דיני חוזים בין אנשים פרטיים או הפרת חוזה, ועד תביעה נגד הרשויות או סכסוכי שכנים ברמות שונות. כפי שניתן להבין, תביעות רבות הן מהתחום האזרחי, ולכן עורכי דין רבים מתמחים בדין אזרחי. מתוכם צריך לבחור רק אחד.

 

עבור אילו תביעות מומלץ להשתמש

 

בשירותיו של עורך דין אזרחי?

 

כאמור, לעורך דין אזרחי יש הבנה עמוקה בדיני חוזים ואפילו הבנה בגישור סכסוכים. ניתן להגדיר הרבה מהמקרים שמגיעים לידיהם של עורכי דין אזרחיים, כ"סכסוכים" בין אישיים שהתלקחו לרמה גבוהה יותר של עימות.

 

עורך דין אזרחי יכול לנסח עבורכם כתב הגנה במידה ואתם הצד הנתבע, או לייצג אתכם בבית המשפט מול גורמים פרטיים ואפילו מול חברות, כמו במקרה של הפרת חוק הגנת הצרכן. מהסיבה הזו, אתם רוצים למצוא עורך דין מנוסה, שכבר ראה את חלקו הפנימי של בית המשפט פעמים רבות, ויחזיק בתשובות הנכונות.

 

במשפט אזרחי – ניסיון וותק זה הכל

 

כפי שניתן לדמיין, בכל שנה, חודש ושבוע מוגשות מאות תביעות מהתחום האזרחי. משום כך יש הרבה מאוד עורכי דין, בחברות קטנות וגדולות, פרטיים או שלא, שיהיו מוכנים לייצג אתכם בבית המשפט.

 

בדרך כלל, בתביעות מהסוג הזה, הותק והניסיון הם מה שיקבעו האם תצאו מהמשפט מרוצים או מאוכזבים.

 

הבנה מעמיקה של חוזים, של בית המשפט והתנסות מוקדמת עם מקרים דומים היא היתרון שלכם על פני הצד השני.

 

עורך דין מוצלח יוכל גם לתת לכם ייעוץ מתאים לפני המשפט ובנושאים שונים, כך שתתנהלו טוב יותר לבד.

 

האינטרנט יכול לבוא לעזרתכם, גם כאן

 

האינטרנט עוד לא נחשב בעיני הציבור כמקור מספר אחת למציאת עורכי דין. בתחום הזה, האינטרנט קצת נשאר מאחור, בזמן שהקשר האישי נותר במקום הראשון.

 

אבל למה לא לשלב? הקשה פשוטה בגוגל של המילים "תביעת פיצויים" תביא אתכם לפורומים רבים בנושאי עריכת דין. שם תוכלו להתייעץ עם תובעים אחרים, לקבל תשובות מעורכי דין מומחים ומחברות גדולות, להתרשם מהם ואף לקבוע פגישה אישית. שם תחליטו אם לשכור את שירותי עורך הדין, אבל לפחות תדעו עם מה ומי אתם מתמודדים, כבר מהבית.

 

לכו לחברים לפני שתלכו לחברות הגדולות

 

עוד מקור טוב להמלצות על עורכי דין, שיעזרו לכם לבודד עורך דין מצטיין אחד מתוך כל האפשרויות, הוא חברים קרובים ומשפחה. כל מי שהתעסק עם תביעות קטנות, ליטיגציה ואפילו עריכת חוזה פשוט, עבר את התהליך שאתם עוברים כרגע.

 

בגלל שמקרים אזרחיים נפוצים מאוד, סביר להניח שגם אתם מכירים מישהו קרוב שיוכל לייעץ לכם על משרד עורכי דין אזרחי מומלץ, או לפחות להרחיק אתכם ממשרדים ומעורכי דין טובים פחות, וללמד אתכם מהטעויות שכבר עבר. זה ידע חשוב וכדאי לבקש המלצות מכמה שיותר אנשים.

 

בפגישה ראשונה כמו בפגישה ראשונה - צריך להרגיש בנוח

 

אחרי שקיבלתם את כל ההמלצות שהיו דרושות לכם, מחברים קרובים ומשפחה וגם מזרים באינטרנט, הגיע הזמן לקבוע כמה פגישות. כן, לא פגישה אחת, אלא כמה.

 

מומלץ לסדר יום אחד עם שתיים או שלוש פגישות ראשונות עם עורך דין אזרחי. זה אולי לא מאוד נוח לקפוץ בין שלוש פגישות עם עורכי דין באותו היום, אבל כך תוכלו להגיע להחלטה הנכונה ובלב שקט מהר יותר. בפגישה הראשונה אתם צריכים להרגיש שאתם בידיים טובות ושייצגו אתכם כראוי בבית המשפט ובדרך לשם. אם אתם מרגישים מרומים או מבולבלים, פשוט עזבו.


על מה משלמים? תיק שלם או שעת ייעוץ?


הרבה אנשים מגיעים אל תובענות כספיות כדי להרוויח כסף מהר, ולא יודעים בכלל על מה הם עומדים לשלם לעורך הדין שמייצג אותם. ובכן, בדרך כלל משלמים על שתי האפשרויות.

 

שעת ייעוץ עם עורך דין תעלה בסביבות 300 שקלים ותוכל לשים אתכם על המסלול הנכון להבנת התיק שלכם. משם בדרך כלל ממשיכים לייצוג בכל התיק. ייצוג דורש תשלום נפרד. בדרך כלל, בתביעות מהסוג הזה, התשלום מגיע בצורת אחוזים מהרווחים שיגיעו מניצחון בתיק. אם תפסידו בתיק, עליכם לבדוק מה התשלום שעורך הדין ידרוש על הטרחה.


לא להתפתות לעסקאות שנראות טובות מדי


כפי שניתן לראות, עניין התשלום הוא גמיש וניתן לשינוי. מהסיבה הזו בדיוק, צריך להיזהר מעסקאות שנראות לכם טובות מדי. לפעמים ינסו להציע לכם ייצוג "בחינם" כך שהתשלום היחידי הוא במידה ותנצחו במשפט ועורך הדין יקח אחוזים מסכום הזכיה.

 

בעסקאות כאלו יש הרבה מקום לאותיות קטנות שתתחרטו שלא ראיתם אותן מוקדם יותר. כמו כן, יכול להיות שאתם עומדים מול עורך דין צעיר בתחילת דרכו, והוא מעדיף להרוויח מעט ולצבור ניסיון. אתם כמובן, מעדיפים שהניסיון הזה לא ייצבר על גבכם. המשיכו לעורך דין מנוסה יותר.


כמה הגיוני לשלם עבור ייצוג משפטי על ידי עורך דין אזרחי?


לעורך דין אזרחי מתחיל ולא מנוסה, תשלמו בערך 150 שקלים לשעת ייעוץ ועוד כ-8 אחוזים מערך התביעה (במידה והוא ייצג אתכם בתיק). עורך דין מנוסה ייקח 300 שקלים לשעת ייעוץ וכ- 10 אחוזים מהתביעה. חברה גדולה יכולה לדרוש גם 500 שקלים ויותר לשעת ייעוץ בתיקים גדולים יותר (לא רצוי לפנות לחברות גדולות עם תיקים קטנים), ולפחות 15 אחוזים מערך התביעה בסך הכל.

 

הבהרה


מחירי שירות של עורך דין אזרחי משתנים באופן תדיר ולכן המחירון המומלץ הוא בעיקר אינדקצייה למחירי השוק בישראל, כאן באתר כמה עולה ניתן לקבל הצעות מחיר אמיתיות ומחייבות ממשרדי עורכי דין מומלצים ע"י גולשי האתר, לצורך כך יש למלא את טופס הבקשה להצעת מחיר ועורכי דין מובילים מאזור מגוריכם יחזרו אליכם טלפונית לייעוץ והצעת מחיר לא מחייבת.

ייעוץ ראשוני בחינם מעורך דין אזרחי

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.